Ruim 450 jeugdleden spelen in bijna 40 teams in de competitie K.N.V.B. West 2. Ieder speelt op zijn niveau in selectieteams of recreatief.
Sinds enkele jaren werkt de jeugdafdeling van rksv Blauw-Zwart met een hoofd Jeugdvoetbal en er is extra voetbaltechnische en organisatorische aandacht voor de jeugd teneinde doorstroom van eigen talent te bevorderen. Daarmee loopt rksv Blauw Zwart voorop in het Masterplan Voetbal van de KNVB.
De training vindt plaats onder de leiding van goed gemotiveerde, gediplomeerde trainers. Ook begeleiden zij de hulptrainers van de niet- selectieteams.

Naast de "normale" voetbalactiviteiten organiseren de Activiteiten - en de Toernooicommissie o.a. de volgende activiteiten: ·

 

Voetbaltoernooien in de maand mei, zowel uit als thuis. (soms in het buitenland), met als hoogtepunt het internationale C-toernooi
Zaalvoetbaltoernooien `s-winters in Sporthal "De Schulpwei"
Open trainingsmorgen bij seizoensopening met kledingbeurs
Contact / spelavonden ter versteviging van de onderlinge sociale relaties.
Twee daags Mini-kamp in de herfstvakantie voor onze allerjongsten met de mogelijkheid van overnachten!
Sint Nicolaasfeest voor de F-pupillen.
K.O.-dag; op een zondagmorgen in mei spelen de F-pupillen tegen hun moeders en de E-en M-pupillen tegen hun vaders. Ook strijden de E--pupillen om de Penalty Bokaal.


Het seizoen wordt voor alle vrijwilligers, betrokken bij de Jeugdafdeling, besloten met een gezellige barbecue.
Beide commissies staan altijd open voor goede / leuke ideeën.

U ziet, er gebeurt altijd wel wat bij Blauw-Zwart!

Iedereen die zich actief met voetbal wil bezighouden is van harte welkom bij onze bloeiende vereniging. Aanvulling van ons grote vrijwilligersteam, ruim 100 medewerkers/sters, blijft altijd noodzakelijk.


Via de website wordt ieder op de hoogte gehouden van het laatste gebeuren binnen de vereniging. Op De Middenstip staat alle wedstrijdinformatie.

 

Trainingingen: Nieuwe Jeugdleden melden bij jeugdcoördinator. 4 tot 10 jarigen zijn altijd welkom om 16.00 uur op de woensdagmiddag. De training vind plaats op de trainingsvelden van ons complex 'De Schulpwei’ aan de Dr. Mansveldkade te Wassenaar.

 

Het Jeugdbestuur: Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor informatie over contributie

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner