5 en 6 jarigen kunnen zich opgeven voor onze mini-Fjes.

'Jong geleerd is oud gedaan' gaat voor onze jongste voetballers zeer zeker op. Blauw Zwart hecht veel waarde aan een goede start voor deze leeftijdsgroep. Het grootste doel in hun eerste voetbaljaren is te weten komen wat voetbal is en uiteraard plezier.

Op een speelse manier zal kennisgemaakt worden met het spel, de regels, afbakening van het veld, medespelers, tegenspelers, scheidsrechter, fair play, etc.

Er zal veel 4-4 gespeeld worden zodat alle spelertjes vaak aan de bal komen. Deze kleine partijvormen worden afgewisseld met speelse pass- en trapvormen en het leren van basistechnieken. Dit met het het doel om baas te worden over de bal. Onderling zal er een ‘champions league’ toernooi gespeeld worden. ‘Zo worden de jongste spelers in één of twee jaar begeleid om uiteindelijk door te stromen naar onze F teams waar officiele KNVB wedstrijden gespeeld gaan worden tegen andere clubs.

Voor ouders is ook een rol weggelegd in dit alles. Dit kan door het geven van de trainingen maar ook door enthousiaste aanwezigheid.

Leg de lat als ouder niet te hoog bij uw kind, de nieuwe Robin van Persie komt vanzelf boven drijven als een speler daar de kwaliteiten voor heeft. Gezond motiveren zien wij graag maar sla daar niet in door. De praktijk leert dat kinderen bij te veel druk juist afhaken. Dus stimuleer en enthousiasmeer, maar laat het geven van aanwijzingen en leiding geven over aan de trainer. Vang uw kind na een training of wedstrijdje altijd met een paar positieve woorden op.

Blauw Zwart bied voetbalplezier, goed en voldoende trainingsmateriaal, een transparant beleid en een mooie accomodatie.

Voor informatie kunt u zich wenden tot de coördinator Mini-voetbal, Kim Theil (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 06-36108539)

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner