Beste Blauw Zwarters, het seizoen is weer gestart en het is voor mij en nog een aantal niet zo goed begonnen. Onze kleinzoon Jesse heeft verloren met 4-1, onze kleinzoon Gijs heeft verloren met 5-1, onze kleinzoon Daan met 17-1 en het eerste verloor met 5-1. Ik kan jullie zeggen, dan ben je heel blij als ADO wint, al is het maar met 1-0.
Maar laten we er maar van uitgaan dat het een valse start was!
 
Op alle fronten zijn onze vrijwilligers weer heel hard aan het werk om zaken voor te bereiden op vele gebieden.
 Het is daarom goed te kunnen mededelen dat er wel een heel sterk team voor de kantine is gerealiseerd onder leiding van Olga Smit, die zich heeft opgeworpen als eindverantwoordelijke met een team van klasse om alles te kunnen doen zoals we het met elkaar zouden willen. Naast Olga en Linda en Stefanie is nu als vierde een man toegetreden tot het team: Chris Genemans. Of hij het aan kan met 3 vrouwen moet de tijd leren, maar aan zijn inzet zal het niet liggen. Wij als bestuur zijn heel blij dat er zo’n geweldig team is geboren. Allemaal echte Blauw-Zwarters. Gewoon een topselectie nummero Uno.
 

Een aantal zaken worden op dit moment bekeken. Ze hebben niet zoveel met voetbal te maken, maar ze moeten wel gebeuren, zoals een nieuw dak op de werkloods. Het huidige dak is geheel verteerd, het regent binnen net zo hard als buiten. Zo ook moeten we gaan reserveren voor het dak van de bestuurskamer, want ook dat zal binnenkort aan de beurt komen. Verder zijn we bezig om te kijken wat er onder de tribune moet gebeuren, want dat is ook allemaal nog uit het jaar nul. Per week vallen de tegels van de muur. Toiletten moeten met een ijzerdraadje worden doorgespoeld, diverse lekkages, zowel in de vloer als van boven. Al met al hoog tijd dat het gerenoveerd gaat worden en dat geldt voor nog een aantal zaken. Zoals de tribune zelf en het hek rond het hoofdveld. Allemaal zaken die op ons af gaan komen en geld kosten. Vandaar dat het bestuur alles op een rijtje wil hebben om een plan van aanpak te kunnen maken, zowel financieel als uitvoering.
 
10 november hebben we de Algemene Ledenvergadering gepland. Dit wordt een vergadering waar een grote wisseling zal plaats vinden van bestuursleden. Ook zullen we presenteren wie wat doet, dat is nu duidelijk in beeld gebracht. En verder zaken waar we aan willen gaan werken in de toekomst, zoals een kantine met gezonde eten, een rookvrij complex, en het Buurthuis van de toekomst. Houdt die datum vrij om mee te praten over de toekomst van Blauw-Zwart.
 
Met vriendelijke groet van uw voorzitter,
 
A.P.C. (André) van Herk

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner