Beste Blauw-Zwarters,

Er gebeurt weer veel in onze club. Toen ik afgelopen week de vele jonge vrijwilligers met kinderen bezig heb gezien om ze met sport en spel door de herfstvakantie heen te helpen, dat was echt weer helemaal top! Complimenten aan ieder die hier aan heeft meegewerkt. Vele ouders hebben 2 avonden een vermoeid maar tevreden kind thuis gekregen.
Vervelend is dan toch weer dat zo’n geweldige vrijwilliger even van zijn sokken wordt gereden als hij naar huis gaat en dat de dader dan ook nog eens door rijdt. Dat is dan weer even schrikken. Gelukkig goed afgelopen.

 

Ons vlaggenschip heeft de wind niet erg mee. Er wordt wel heel hard gewerkt, maar waar de ander het geluk heeft, hebben wij het net weer niet. Heel jammer voor deze toch wel jonge ploeg. Ik had ze graag de overwinning gegund afgelopen zaterdag, dat zou gewoon verdiend zijn geweest.
Maar kop op, we hebben wel eens meer van de beteren gewonnen. Belangrijk is dat we er met zijn allen aan blijven trekken en de juiste inzet geven, dan komen wij er wel. Ik heb er zeker vertrouwen in. Laten we zaterdag maar kijken!! (en graag een beetje minder kritisch)

Dan even een paar serieuze zaken. Wij zijn op onze vingers getikt dat er toch gerookt en gedronken wordt in de kleedkamers en beste sporters, dit is gewoon streng verboden. Wij kunnen hier flinke boetes voor krijgen en dat is zonder pardon. De KNVB heeft overal haar spionnen. Ze hoeven er niet te zijn, maar als iemand een foto of filmpje maakt en door stuurt kan het al bingo zijn voor de club.
Het bestuur heeft daarom besloten na de wedstrijd ieder een half uur de tijd te geven om de kleedkamer te verlaten en dit geldt zeker bij de laatste wedstrijd op zaterdag. Nu moet er gewacht worden tot iedereen zijn dingetje gedaan heeft.
Wij vragen u hieraan mee te werken, zodat de vastgestelde regels gevolgd worden.

Dan een vraag vanuit het bestuur. Er moet een aantal zaken worden aangepakt betreffende groot onderhoud, zoals het bekleden van de materialenloods. Daar moeten nieuwe platen op het dak en op de wanden, en wij willen een plan maken om tribune en de kleedkamers er onder te renoveren en daar vragen wij mensen voor die ons hiermee willen helpen. Gewoon handige mensen. Ik weet dat we timmerlieden in de club hebben, schilders en loodgieters, maar ook mensen die gewoon handig zijn. De vraag is of je 5 uur, of 10 uur of meer hieraan wil besteden. Geef je op via apcvherk@xs4all.n of bel 06 54284339, dan maken we een planning wie wanneer kan en besparen we heel veel geld, wat we ook niet eens hebben.
Ik wil kijken of we de werkzaamheden op een aantal avonden kunnen plannen of op een zaterdag of? Ik hoop dat ik hier reactie op ga krijgen

Als laatste: noteer nog even de datum 10 november, 20.00 uur in je agenda. Dan houden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Laat je betrokkenheid merken door hierbij aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,

A.P.C. (André) van Herk

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner