Wilt u meer weten over de geschiedenis van Blauw-Zwart, klik dan hier.

RKsv Blauw-Zwart

Postadres

  • Postbus 695
  • 2240 AP Wassenaar
  • Nederland

Contact

  • Telefoon bestuurskamer: 070 - 511 53 85
  • Telefoon kantine: 070 - 511 57 87
  • E-mail Algemene Zaken: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Blauw-Zwart is sinds het seizoen 2011-2012 een zaterdagvereniging en heeft 7 seniorenelftallen. Daarvan spelen Blauw-Zwart 1 en 2 selectievoetbal en Blauw-Zwart 3 t/m 7 recreatievoetbal. De vereniging is financieel gezond zodat de continuïteit is gewaarborgd. Er zijn bij Blauw-Zwart nog voldoende vrijwilligers zodat er een goede organisatie bestaat. Blauw-Zwart heeft mooie, vlakke velden waarop je lekker kunt voetballen. Op Koninginnedag is er elk jaar een onderling toernooi met na afloop een feest.

Blauw-Zwart heeft 1 Damesteam in de KNVB competitie. De training van het Dameselftal vindt plaats onder de leiding van goed gemotiveerde trainers.

Wilt u meer informatie, dan kunt u ons mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Ruim 450 jeugdleden spelen in bijna 40 teams in de competitie K.N.V.B. West 2. Ieder speelt op zijn niveau in selectieteams of recreatief.
Sinds enkele jaren werkt de jeugdafdeling van rksv Blauw-Zwart met een hoofd Jeugdvoetbal en er is extra voetbaltechnische en organisatorische aandacht voor de jeugd teneinde doorstroom van eigen talent te bevorderen. Daarmee loopt rksv Blauw-Zwart voorop in het Masterplan Voetbal van de KNVB.
De training vindt plaats onder de leiding van goed gemotiveerde, gediplomeerde trainers. Ook begeleiden zij de hulptrainers van de niet- selectieteams.

sponsor lagerberg

bella schoonmaak

 

maxxus sponsor

BLAUW ZWART 281x280pixels

veteranen-logo

button flyerkledinglijn BlauwZwart 2017

visiefit banner