Naam
Martin Jasperse

Leeftijd
23 jaartjes jong


Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?  
Vrijgezel

Sinds wanneer ben je aan R.K.S.V. Blauw-Zwart verbonden en op welke manier?
Ik voetbal al sinds mijn 4e bij deze prachtige club. Mijn ouders werden gek omdat ik de hele dag In de gang stond te voetballen, dus zij dachten we zetten Martin wel op voetbal en toen begon ik op mijn 4e al mee te trainen met Marcel l’Ami en Martin de Groot zijn team. En op dit moment speel ik in het 2e.

Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Blauw-Zwart?
Op dit moment ben ik hoofdtrainer JO8, ik help bij de voetbalschool, af en toe sta ik achter de bar en verder help ik waar Blauw-Zwart me nodig heeft.

Wie is je favoriete voetballer/-ster en waarom?
Mijn favoriete voetballer is Lionel Messi, hij is een geweldige voetballer, scoort mooie goals. Als hij aan zijn dribbel begint is hij gewoon niet normaal te stoppen, alleen met een overtreding.

Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?
Alle teams van Blauw-Zwart kunnen denk wel op mij rekenen maar de JO8-1 kan nog iets meer op mij rekenen, omdat ik die dit jaar elke maandag en woensdag training geef en op zaterdag coach ik de wedstrijden. En wat ik vooral mooi vind is dat je echt een band krijgt met de jongens.

Wat zijn je verwachtingen voor dit seizoen van ons vlaggenschip?
Ik hoop dat ze in de 3e klasse blijven en nog zoveel mogelijk punten gaan pakken.

Wie is je favoriete speler bij Blauw-Zwart en waarom?  
Mijn favoriete spelers van Blauw-Zwart zijn de jongens die ik training geef. Maar als ik moet kiezen uit een speler van het 1e is dat Raymond Vosse. Die gozer die blijft gaan, zit geen stopknop op, niks

Wat wordt de uitslag van de wedstrijd BSC’68- R.K.S.V. Blauw-Zwart van zaterdag 21 april?
Ik heb er alle vertrouwen in dat we gaan winnen dus ik denk 2-0 voor Blauw-Zwart

Wat wil je nog kwijt?
Ik vind het top dat Blauw-Zwart zoveel vrijwilligers heeft en ik hoop dat we met zijn allen nog jaren aan de club verbonden blijven.

En... wie moet zeker een keer in deze rubriek aan het woord komen?
Er zijn natuurlijk heel veel vrijwilligers op onze mooie club maar ik vind dat Robbin Ruijgrok het verdient. Ten eerste staat hij iedere donderdag achter de bar in zijn eentje en ten tweede sinds een paar jaar organiseert hij het minikamp en dat doet hij met heel veel plezier en zonder hem
zou er geen minikamp zijn.

 

Martin Jasperse